On ihan käsittämätöntä, kuinka paljon kilpailuihin tulee virheilmoittatumisia. Varsinkin eräät tietyt henkilöt, kilpailusta toiseen ja kuukaudesta toiseen ilmoittautuvat kisoihin suurinpiirtein samalla viestillä, hevoset vain muuttuvat. Ja aina se osallistumismuoto / joku muu mättää pahasti. Pitäisiköhän asiasta mainita ko. kisaajille vai vain niellä kiukku ja korjata virheet heidän puolestaan?

Otetaan nyt muutama esimerkki (ei, minä en mainitse ketään nimeltä -tällä kertaa. Tunnen, että minulla on vaitiolovelvollisuus kilpailijoitani kohtaan kisajärjestäjänä).
Suurin osa näistä virheistä ei (onneksi) nykyään enää vaikuta mihinkään, sillä VRL:n tuloskoodi ei ota huomioon muuta kuin seuran lyhenteen, VRL-tunnuksen ja hevosen VH-numeron. Eli periaatteessa kisaosallistumiset voivat tulla vaikka nurinperin kirjoitettuna, minulle on aivan sama -kunhan nuo kolme asiaa ovat kutsussa oikein.
Käytännössä taas on raivostuttavaa korjailla perfektionistina osallistumisia oikein kutsuun, jotta näyttäisi siistiltä.

Oikea muoto suurimmassa osassa kisojahan on nykyään Ratsastaja (VRL-0000, SeuRa) - Pollelan Polle VH-00000
Eli siis: OsallistujanNimiVÄLI(VRLtunnusPILKKUVÄLIseuranlyhenne)VÄLIväliviivaVÄLIHevosenNimiVÄLIVH-tunnus

Välilyöntien puuttuminen
Ratsastaja(VRL-0000,SeuRa)-Pollelan PolleVH-00000
Varsinkin kilpailuissa, jossa yksi ratsastaja voi osallistua usealla hevosella, tämän korjaaminen on harvinaisen ärsyttävää ja työlästä.

Ajatusviivan käyttäminen väliviivana
Ratsastaja (VRL-0000, SeuRa) — Pollelan Polle VH-00000
Näitä nyt näkee vain vähän. Minä en edes tiedä, mistä näppäimistössä saa tuollaisen merkin! Kopioin sen yhdestä kisaosallistumisesta.

Aksenttimerkin käyttäminen heittomerkkinä
Ratsastaja (VRL-0000, SeuRa) - Pollela´s Polle VH-00000
Tässä on iso ero verrattuna oikeaan muotoon Pollela's Polle. Oma sähköpostini muuttaa toisinaan osallistujien aksenttimerkit kysymysmerkeiksi, joten osallistuminen tulee minulle tämän näköisenä:
Ratsastaja (VRL-0000, SeuRa) - Pollela?s Polle VH-00000.

<br> -tagien lisääminen osallistumisiin
Ratsastaja (VRL-0000, SeuRa) - Pollelan Polle VH-00000<br>
Muuten varmasti ihan kiva, mutta minun kisoihin ei br-tageja vaadita eikä saakaan laittaa, sillä osaan ja käytän xhtml-koodausta. Olisi edes kohteliasta laittaa sinne sitten se oikea muoto eli <br />, mutta tämäkin on tarpeetonta sillä siinä tapauksessa tulokset lähtevät myös VRL:ään tässä muodossa. Parempi vain itsellä käsin korjata nuo pois, joko kumittamalla tai Notepad++:n etsi ja korvaa -toiminnolla jolla ylimääräiset merkit saa helposti pois kutsuista.

Automaattisen tekstinmuotoilun käyttäminen osallistumisissa
En usko, että itse kilpailija edes tietää, minkä näköisenä hänen viestinsä saattaa sähköpostiini tupsahtaa. Hyvällä tuurilla vain fontti on erilainen, mutta pahimmillaan osallistumisissa on aivan turhia rivinvaihtoja joka ikisen hevosen jälkeen, tekstit heittelevät minne sattuu jne. Näitä onkin hauska korjailla...

Joskus tekisi mieli vain ottaa ja antaa osallistumisten olla, mutta koska olen hyvä ja lojaali kisajärjestäjä, korjailen vain muiden virheitä "aikani kuluksi"...