Jo jonkin aikaa olen ihmetellyt, mistä näitä virtuaalitalleja putkahtelee, joille ei voida keksiä edes persoonallisia nimiä? Tänään olen törmännyt kolmeen eri Showjumpers -talliin, enkä ainakaan voi kehua, että muistaisin mikä niistä on mikä. Ehkä on jopa syytä nuo kaikki linkittää tänne, ihan itseäni varten -jotta muistaisin, kuka on kuka. Desperate Showjumpers on estepainotteisia holsteineja kasvattava talli. Tallin hevoskaartiin kuuluu pääasiassa EVM-sukuisista 2-polvisilla suvuilla varustettuihin hevosiin. Boliviét Showjumpersista löytyy nopealla vilkaisulla lyhytsukuisia holsteineja, trakehnereja ja ratsuponeja sekä muutama muu rotu. Pääpainoista kasvatusrotua ei kuulemma ole. Barrier Showjumpers näyttäisi painottavan yllätys-yllätys esteholsteinien ja pienemmässä määrin estetrakehnerien kasvatukseen. Tallin hevoskaartissa on EVM-sukuisista parilla polvella varustettuihin hevosiin.

Upeaa, kun on kolme hyvin samantyyppistä tallia, joita yhdistää kasvatusrodut, nimi sekä painotus. Mahtavaa. Kyllä yhteenkuuluvuuden tunne on hieno asia.

Lisäksi VRL:n tallirekisteristä löytyi ainakin yksi Showjumpers lisää, Parade Showjumpers. Ehkä näiden kaikkien tallien pitäisi yhdistyä keskenään ja kulkea samalla nimellä. Nimi voisi olla vaikka PaBaDeBo Showjumpers. Olisipa hauska!

Sen sijaan Dressagehorses -talleja ei löytynyt kuin yksi, Leya Dressagehorses. Hevostalli.netissä Battlefield oli tiennyt kehua weelown tallia massakouluhevostalliksi.

Dressage -loppuliitteisiä talleja löytyi VRL:n tallirekisteristä seitsemän. Niitä en ala erikseen tähän linkittämään enkä sen kummemmin tutkimaan. Muistan lukeneeni jostain joskus cirithin kommentin (omisti Ciar Dressagen, pysyi pystyssä muutaman kuukauden), jossa hän syytti muita tallinsa nimen varastamisesta. Niinhän se menee, että hyvältä suussa maistuvat nimet plagioidaan helposti. Ennen cirithin tallia kuitenkin ainakin VRL:n rekisteriin on rekisteröity Reiz Dressage ja Olement Dressage, joten ehkä Ciar Dressage ei ollutkaan niin maatamullistava keksintö cirithiltä. Sitä en tiedä, kuka perusti ensimmäisen Dressage -tallin, enkä myöskään tunnusta tietäväni ensimmäistä Showjumpers -tallin omistajaa.

Hyvä on, löysinhän minä oman tallini loppuliitteellä olevia talleja kolme. Yhden sivut eivät toimineet (olivat essentrixissä ja koneeni löi totaalitilttiin kun yritin sivuja avata), toisen lopettamisesta kuulin eilen ja tämä omani on porskuttanut jo sen verran aikaa, että tuntuisi pahalta lopettaa.

Jos joku keksii lisää näitä massanimiä talleilla, voi minulle tulla ilmoittamaan.