Juorupalstalta hyvää päivää. Ajattelin ihmetellä Lokakuun lopettaneita virtuaaliharrastajia aikani kuluksi.

ORILAAKSO
Tai ennemminkin Orilaakson pitäjä ziida lopettaa. Sitä en tiedä, mitä käy esim. Orilaakson omalle seuralle tai muullekaan. Hevostalli.netissä etsitään kovasti uutta pitäjää Orilaaksolle -eipä näytä näitä nykyajan virtuaaliharrastajia Orilaakson kohtalo kiinnostavan. Orilaakson tasosta hehkutetaan hevostalli.netissä, mutta itse olen huomaavinani, että Orilaakso ei aiheuta ihmisissä enää sellaista "oooooh" -elämystä kuin menneinä vuosina. Käsitykseni mukaan myös uusin pitäjä ziida viihtyi hommassaan vain vähän aikaa.

CLASS 3
Itse muistan vielä (mahtoi olla kevättä / kesää?) kun ko. tallia kovasti nostettiin pystyyn. Eipä pitkään jaksanut tämäkään talli. Itse pitäjä ei sano mitään, ja Class 3:eenkin tutustuin nyt vasta tätä kirjoitusta tehdessäni paremmin.

OKARIINA
Jopa kirpaisee. Tämä talli on ollut aina lähellä sydäntäni. Mahdettiin perustaa tallimme aikalailla samoihin aikoihin Okariinan kanssa aikoinaan? Siinä meni samalla muutama hieno hevonen, joiden perään jään kaipailemaan. Yhdestäkin minulla piti vielä kysellä varsaa, mutta löytyi jo lopetettujen listalta. :(

NORA SANOO HYVÄSTIT

Niin siis muuten ei olisi minulle ainakaan ko. nimi sanonut mitään, mutta tuli vain hoksittua tuo nimi tuolta Orilaaksoa koskevasta topikista. Mahtoi olla Karmiinin toinen pitäjä. Ziida siellä mainitsikin, että Karmiini lopettaa myös mikäli kolmas pitäjä ei ota sitä kokonaan itselleen. En sitten tiedä, kuka tämä kolmas pitäjä on? Aah, sieltähän se etusivulta tieto löytyi. Kolmas pitäjä on Ninuska, mutta eipä tämäkään nimi sano mitään. Paljon näyttää hänellä hevosia olevan ht.netissä myytävänä.