Virtuaalimaailma on viime päivinä kuohunut; tänne on rantautunut se ilmiö, joka jo pari vuotta on IRL elämässä osunut silmiini.

Ensin draco & billeriina, sitten ainakin heviherne, Wilhood ja aavistus. ovat myöntäneet kuuluvansa seksuaalivähemmistöihin. Bongasin tämän keskustelun hevostalli.netissä jo jonkin aikaa sitten, mutta myös tämä kuuluu niihin juttuaiheisiin, jotka olen unohtanut. Tiettävästi vähemmistöihin kuuluu myös eräs ehkä kaikkien tietämä henkilö, mutten mainitse hänen nimeään nyt sillä en tiedä, onko hän "virallisesti" tullut kaapista ulos, vaikka hänen (voisiko sanoa) naismaustaan tuntuvat kaikki tietävän.

"Mua häirittee seksuaalivähemmistöissä vaan se jos sitä omaa seksuaalisuuttaan pitää kokoajan jotenki korostaa ja hehkuttaa.

Ja semmoset wnb-lesbot ja homot vuosimallia -94 :("

Tässä se kohta, joka itseäni pisti silmään keskustelussa. Kuinka lähelle Wilhood tuolla kommentillaan osuikaan. Tuntuu olevan niin IRL kuin URL jonkinlainen muoti-ilmiö kuulua johonkin vähemmistöön. Ehkä on helpompi osallistua keskusteluihin samaistumalla henkilöihin, eli jos ei muuten pääse mukaan juttuun, silloin voi tekeytyä vaikka homoseksuaaliksi, rekkakuskiksi tai kengittäjäksi -riippuu siitä, mitä muut keskustelijat edustavat. Tai sitten huomiota voi myös herättää olemalla jotain aivan muuta kuin muut keskustelijat. Esimerkiksi, jos muut keskustelijat ajavat täysperävaunurekkaa, voi yksi yllättää kertomalla olevansa lentokapteeni.

Totuus vain on se, että URL-kansa on totaalisen myöhässä tässä ilmiössä. IRL kun "homous" alkaa olla OUT, loppuun kulunut juttu, jota ei enää katukuvassa noteerata, se ei enää nykyään ole kummitus monellekaan ihmiselle (ainakaan kukaan ei sitä uskalla enää myöntää) ja suurin osa kansasta ainakin ääneen sanoo hyväksyneensä homouden.

Keksitään välillä jotain uutta. Ja ollaan sitä mitä ollaan, mutta jos ollaan, tehdään se kunnolla, kukaan ei loppupeleissä välitä ollaanko sitä heteroita, lesboja, kouluratsastajia vai ravikuskeja.